A művésznév, stage-name

a webcam-es csatornákon mindig művésznéven szerepelsz. Egy jól kitalált művésznév nagyon fontos a webkamerás munka során, mert erre a művésznévre építitek föl azt a kitalált karakter, személyt, akiért emberek százai fognak rajongani…

Különböző marketing eszközökkel ezt az identitást alakítjátok stílusaban, megjelenésben és elképzelhető az is, hogy temaikusan, akár egy-egy fétisre erősítve hozzátok létre neked az a webcam modell karatert, amivel a legtöbbet tudod keresni (domina, tini, MILF, stb…). Az igényesebb, jól menő stúdiók – minden esetben nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy tudatosan felíptsenek Téged a WebCam csatornák SZTÁRJÁVÁ! Fotósorozatok készítenek, amiket úgy kell elképzelned, mint egy-egy portfolió, de ne feledd ez a karater nem Te vagy, hanem egy virtuális személyiség… Ha ezt megérted, akkor sokkal jobban fogod érezni magad a bőrődben – élvezni fogod a munkádat! Tehát találj ki egy jó művésznevet és egy izgalmas karaktert magadnak – természetesen ebben is kérheted a stúdiók segítségét.

Ha ezt a művésznevet nem árulod el soha senkinek, akkor könnyen belátható, hogy nem is fog senki ezzel a karakterrel azonosítani!

 

EZEK A CIKKEK IS ÉRDEKELNI FOGNAK:

MŰVÉSZNÉV • DISZKRÉCIÓ, TAPINTAT, BIZTONSÁG • ANONIMITÁS, INKOGNITÓ