DISZKRÉCIÓ, TAPINTAT, BIZTONSÁG

előfordulhat, főleg az első időkben egy kicsit kiszolgáltatottnak érzed magad – esetleg picit gátlásosan dolgozol…

DE NYUGI!!! Ez tök természetes és hidd el, ha egy jó bulinak – jövedelmező “őrültségnek” fogod fel ezt a munkát, akkor nem csak hogy jól fogsz szórakozni, hanem a pozitív kisugárzásod miatt hatalmas és jól fizető visszatérő rajongóid lesznek, nagyon gyorsan.

A webcam munka során, csak a kitalált “online személyiségeddel” találkoznak a rajongók, nézők. Velük keresztül is csak virtuálisan “érintkezel”. Az érintkezel szó teljesen rossz kifejezés, hiszen valójában egy studió-helyiségben csak Te vagy jelen, és csak a kamerán keresztül néznek Téged – az operátor természetesen a “látómezőben” van (sok esetben az OPRÁTOR is külön szobában dolgozik), de hidd csak el, mindenkinek fontos a baráti, családias hangulat – ezért mindenki arra törekszik, hogy a lehető legjobban, a lehető legkonfortosabban érezd magad a webcam műszak alatt – és azon túl is 🙂

Fogadd meg a tanácsunkat: a webkamerás modell munka a világ egyik legegyszerű és legszórakoztatóbb munkája lehet – érdekes embereket ismersz meg, nincs soha két egyforma napod, kalandokat és pozitív izgalmakat tartogathat neked egy-egy műszak! Legyél PROFI, legyél SIKERES, de emellett nagyon fontos, hogy ÉREZD JÓL MAGAD – SZÓRAKOZZ jól Te is!

 

EZEK A CIKKEK IS ÉRDEKELNI FOGNAK:

MŰVÉSZNÉV • DISZKRÉCIÓ, TAPINTAT, BIZTONSÁG • ANONIMITÁS, INKOGNITÓ